HTML

taskasteszt

asdf

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Viszlát steppelés, helló Boy Chanel! Le Boy Chanel 2011

2011.05.30. 21:41 ge

A Chanel ikonikussá vált steppelt, láncos fülű táskáit ugyan nagyon lehet szeretni is, de megunni sem nehéz őket. A sikkes és elegáns darabokból álló Boy Chanel kollekciót látva éppen ezért úgy érezzük, mint amikor a tavasz első napjaiban ablakot nyitunk és áramlik be a tüdőnkbe a friss, illatos levegő.

Az őszi kollekció maszkulin, erős vonalvezetésű, kemény díszítésű, vadászok patrontáskájára, emlékeztető fazonjai a már megszokott láncos fültől és a csodálatos Chanel-színektől vállnak igazán nőies viseletté. A vörös, a fekete és a szürke színben tervezett táskákat Karl Lagerfeld három méretben álmodta meg: a legkisebb pénztárca méretű, ami parti táskaként is remekül kihasználható, míg a legnagyobb a hétköznapokban is stílusosan praktikus kiegészítőnk lehet.

A táskák augusztustól kaphatóak, az áruk a megszokott magasságban, 2500-4300 dollár között lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://taskateszt.blog.hu/api/trackback/id/tr32944523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása